Camera uit het stof gehaald

Vanmorgen heb ik het stof maar eens van mijn camera afgeblazen. Vannacht lag ik in bed en had ineens heel veel zin om er vandaag met de camera op uit te gaan. Toen ik wist dat ik ging verhuizen nam ik mezelf voor om hier in de buurt regelmatig te gaan fotograferen. Toen ik begin twintig was heb ik de basisopleiding voor de fotovakschool gedaan en realiseerde me dat ik waarschijnlijk nooit de fotograaf zou gaan worden die ik wilde zijn. Daarmee gaf ik eigenlijk ook het hele fotograferen op. In de jaren erna kocht ik wel regelmatig een nieuwe camera, maar ik merkte dat ik er toch niet meer zo veel lol aan beleefde als ik de lat voor mezelf te hoog legde. Ik geef toe dat ik vanmorgen ook al begon met een hoge standaard, maar gaandeweg maakte ik gewoon foto’s die ík leuk vind.

Dat houdt in dat ik vandaag heb geëxperimenteerd met één bepaald filter. Daar ben ik nogal gecharmeerd van, al weet ik niet precies waarom. Het maakte de foto’s in ieder geval een stuk interessanter dan ze waren geweest zonder filter. Het licht was namelijk niet heel erg mooi. Hieronder zie je een compilatie.

Geplaatst door

Ik ben in 2002 getrouwd met Christiaan. Samen zijn we de ouders van twee kinderen: Elize (2007) en Samuël (2011). Sinds 1998 ben ik chronisch vermoeid en sinds 2007 weet ik dat ik ME/CVS heb. Ik droom graag groot, maar moet het doen met wat kan. Sinds 2003 schreef ik zeventien boeken en in 2006 werd ik blogger, columnist en recensent. Ik schreef honderden posts voor verschillende websites, maar focus me nu vooral op mijn eigen blog. Ik ben nog altijd zoekende naar de "juiste formule". Van de zeventien boeken zijn er momenteel drie gepubliceerd. Belangrijk FEITJE over mij: ik ben freelance corrector geweest, maar ben blind voor mijn eigen schrijffouten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s