Wilde avonturen met Samuël

SHE KNOWS SOMEDAY HE WILL GROW INTO A MAN BUT HE WILL ALWAYS BE MAMA’S LITTLE BOY

Ik geef toe dat de titel wellicht spannender klinkt dan het daadwerkelijke avontuur, maar het is maar net welke betekenis je eraan legt. Wij zijn beiden niet van die echte wildebrassen, maar vinden het wel heel erg fijn om er op uit te trekken en op pad te gaan. Te struinen. Wandering. Of in mijn eigen woorden: wanderling.

Mijn kleine jongen. Hij wordt al zo groot. Wat heeft hij het hier naar zijn zin en wat vind ik het heerlijk om hem zo te zien groeien. 💕 Ik merk dat ik regelmatig met hem op pad ga en dan lekker de tijd vergeet. Geen haast meer, gewoon de tijd nemen. Zo heerlijk! Ik hoop vanuit het diepst van mijn hart dat wij tweetjes veel vaker op pad zullen gaan en dat hij nooit vergeet hoe heerlijk het is om tijd voor jezelf vrij te maken. Dat is namelijk zó belangrijk om je goed in je vel te voelen.

Sinds ik vaker voor mezelf kies en bewust tijd maak om te gaan wandelen, om het huis uit te zijn, om even niet te werken of te zorgen, zit ik zo veel beter in mijn vel en het kan niet anders dan dat mijn huisgenoten dat merken. Verder denk ik niet dat er heel veel mensen zijn die het doorhebben, aangezien covid-19 ons nog steeds in haar macht heeft. Ook ik zie weinig mensen, terwijl ik dat in de basis al behoorlijk gewend ben. Het zijn vreemde tijden, des te fijner dat wij zo kunnen genieten.

Geplaatst door

Ik ben in 2002 getrouwd met Christiaan. Samen zijn we de ouders van twee kinderen: Elize (2007) en Samuël (2011). Sinds 1998 ben ik chronisch vermoeid en sinds 2007 weet ik dat ik ME/CVS heb. Deze ziekte heeft een zeer grillig verloop en de ene keer heb ik tonnen energie (relatief dan ;-)) en de andere keer lig ik lange tijd overdag op bed. Werken voor een werkgever gaat dan ook niet, maar alle beetjes energie die ik over heb steek ik in schrijven. Ik droom graag groot, maar moet het doen met wat kan. Sinds 2006 ben ik blogger en recensent en sinds 2003 ben ik schrijver. Ik schreef honderden blogs voor verschillende websites, maar focus me nu vooral op mijn eigen. Daarnaast schreef ik meerdere boeken, waarvan er momenteel drie te koop zijn. Belangrijk FEITJE over mij: ik ben freelance corrector geweest, maar ben blind voor mijn eigen schrijffouten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s