20 kerstliedjes die je humeur een boost geven

Zoals ik »in mijn vorige blog« al schreef zijn er zo waanzinnig veel kerstliedjes gemaakt de afgelopen jaren dat het bijna niet meer mogelijk is om te kiezen welke het leukste zijn. Dan moet je ook nog zien uit te vogelen welke liedjes lekker swingen en je humeur een boost geven. Ik heb er twintig voor je op een rijtje gezet.

1. East 17 – Stay Another Day


2. Around the Christmas tree – Miley Cyrus


3. Winterwonderland – Pentatonix


4. All I want for Christmas – Mariah Carey | Justin Bieber

Als ik aan dit liedje denk, dan denk ik aan dans(les)en met Christiaan. Wij dansten dan weliswaar op de versie waarin alleen Mariah zingt, maar ik vind deze ook wel erg leuk. Brings back great memories!


5. Mistletoe – Justin Bieber


6. Taylor Swift – Christmas Tree Farm


7. Santa tell me – Ariana Grande


8. Merry Christmas everyone – Shakin’ Stevens


9. Underneath the tree – Kelly Clarkson


10. Go tell it on the mountains – Kaj van der Voort (Kerst met de Zandtovenaar 2018)


11. Jingle Bells – Andrea Bocelli


12. Wonderfull Christmas – Paul McCartney


13. Stop The Cavalry – Jona Lewie


14. Do they know it’s Christmas time – Band Aid15. Christmas Time – Bryan Adams16. Niets is cooler dan Kerstmis – Kinderen voor Kinderen

17. Jose Feliciano feat. FaWiJo – Feliz Navidad


18. One more sleep – Leona Lewis


19. My only wish (this year) – Britney Spears


20. Santa Claus is comin’ to town – Bruce Springsteen


Wil je meer leuke muziek horen via Spotify? Hieronder vind je mijn persoonlijke kerstlijst waar ik telkens weer nieuwe muziek aan toevoeg.

Geplaatst door

Ik ben in 2002 getrouwd met Christiaan. Samen zijn we de ouders van twee kinderen: Elize (2007) en Samuël (2011). Sinds 1998 ben ik chronisch vermoeid en sinds 2007 weet ik dat ik ME/CVS heb. Deze ziekte heeft een zeer grillig verloop en de ene keer heb ik tonnen energie (relatief dan ;-)) en de andere keer lig ik lange tijd overdag op bed. Werken voor een werkgever gaat dan ook niet, maar alle beetjes energie die ik over heb steek ik in schrijven. Ik droom graag groot, maar moet het doen met wat kan. Sinds 2006 ben ik blogger en recensent en sinds 2003 ben ik schrijver. Ik schreef honderden blogs voor verschillende websites, maar focus me nu vooral op mijn eigen. Daarnaast schreef ik meerdere boeken, waarvan er momenteel drie te koop zijn. Belangrijk FEITJE over mij: ik ben freelance corrector geweest, maar ben blind voor mijn eigen schrijffouten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s