Auditie van faela bij the voice kids ~ inspirerend [geraakt #14]

Hoe hard ik ook mijn best doe ik kan me echt níét herinneren dat ik ooit diep geraakt werd door een kind dat zong bij The Voice Kids. Op de een of andere manier komt een niet-volwassene gewoon niet zo dichtbij mijn hart om me met tranen in mijn ogen achter te laten na de laatste noot. Nog nooit zong een kind ook een eigen geschreven song. Tot gisteravond. Ik heb zojuist met de kinderen de opname van gisteren gekeken. Het is nog geen tien minuten geleden dat ik de televisie uitdeed en ik wist dat ik dit vandaag nog móést posten, want dit liedje… WAUW… Dit liedje is zo waanzinnig mooi!

Kippenvel van teen tot kruin. Oef… het raakte me diep.

Ze doet me heel erg denken aan Taylor Swift in haar beginjaren.

Niet vanwege haar zang, want Swift was in die tijd pop, maar vanwege de eigengereidheid en weten wat ze wil; maar ook omdat ze een voorbeeld kan zijn voor een hele generatie kinderen. Iedereen heeft een voorbeeld nodig en zonder haar nou meteen de hemel in te prijzen denk ik dat zij absoluut andere kinderen kan inspireren. Heel erg bijzonder!

Lees ook de andere blogs in de serie:

Geplaatst door

Ik ben in 2002 getrouwd met Christiaan. Samen zijn we de ouders van twee kinderen: Elize (2007) en Samuël (2011). Sinds 1998 ben ik chronisch vermoeid en sinds 2007 weet ik dat ik ME/CVS heb. Ik droom graag groot, maar moet het doen met wat kan. Sinds 2003 schreef ik zeventien boeken en in 2006 werd ik blogger, columnist en recensent. Ik schreef honderden posts voor verschillende websites, maar focus me nu vooral op mijn eigen blog. Ik ben nog altijd zoekende naar de "juiste formule". Van de zeventien boeken zijn er momenteel drie gepubliceerd. Belangrijk FEITJE over mij: ik ben freelance corrector geweest, maar ben blind voor mijn eigen schrijffouten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s